Cursus Digitaal rechercheur vergelijken

Hier kun je de cursus digitaal rechercheur vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De cursus digitaal rechercheur vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

In het geval van de thuisstudie digitaal rechercheur is het zo dat Laudius op dit moment de enige thuisstudie aanbieder is waarbij je deze cursus kunt volgen. Zij zijn daarin uniek. Vergelijken met andere thuisstudie aanbieders hoeft dus niet.

Direct naar de Laudius website

Toch kunnen we begrijpen dat je meer informatie wilt ontvangen over deze cursus. Lees daarom snel verder.

1. Je kunt hier de cursus digitaal rechercheur vergelijken:

Laudius
LESGELD € 299 – € 799*
INSCHRIJFGELD € 0
MATERIAAL download (PDF), papier of combi
PROEFPERIODE 14 dagen proefperiode
3 maanden omruilperiode
DOCENT optioneel
CADEAU ja

1.1 Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:
Prijscheck Laudius cursus Digitaal rechercheur

Als we de cursus digitaal rechercheur vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft is het bij Laudius mogelijk om je cursus digitaal rechercheur samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de cursus digitaal rechercheur bij Laudius in lesgeld van € 299 tot € 799.

Voor € 299 ontvang je de cursus als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 799 en dan ontvang je de cursus als download (PDF) én als papieren versie. In deze variant heb je ook hulp van een docent.

Daarnaast zijn er dan nog verschillende andere mogelijkheden, waarbij je kunt afwisselen tussen het type materiaal en met of zonder hulp van een docent, het lesgeld ligt bij deze andere opties tussen de € 299 en € 799.

1.2 Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de cursus digitaal rechercheur vergelijken.

1.3 Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de cursus bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de cursus vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

2. Wat leer je?

Een digitaal rechercheur doet onderzoek naar criminele activiteiten via internet. Je leert welke technieken je kunt gebruiken om cybercriminaliteit te ontdekken en op te sporen, hoe je de juiste informatie achterhaalt, en hoe je deze informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier kunt rapporteren. Met deze kennis kun je een bijdrage leveren aan een veiligere digitale omgeving voor iedereen.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de cursus is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder.

Laudius cursus digitaal rechercheur vergelijken

  • Veilig rechercheren
  • Het vakgebied van de digitaal rechercheur
  • Zoekmachines
  • Social media
  • Privacy
  • Forensisch onderzoek
  • Digitale opsporing
  • Juridische aspecten
  • Casuïstiek
  • Rapportage

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de cursus digitaal rechercheur bij Laudius?
Naar de Laudius cursuspagina digitaal rechercheur

3. De cursus digitaal rechercheur vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de cursus digitaal rechercheur vergeleken.

CERTIFICAATKOSTEN
Laudius
CURSUSDUUR 9 maanden
LESDAG nee
EXAMEN ja, u kunt thuis een open-boek-examen afleggen
EXAMENKOSTEN 39,90
CERTIFICAAT Laudius-diploma Digitaal rechercheur
n.v.t.

4. Gevonden! Jouw cursus digitaal rechercheur

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus digitaal rechercheur tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw cursus digitaal rechercheur hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de cursus van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie digitaal rechercheur!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius cursus digitaal rechercheur

opleiding digitaal rechercheur vergelijken van Laudius    opleiding digitaal rechercheur vergelijken van LOI     opleiding digitaal rechercheur vergelijken van NHA     opleiding digitaal rechercheur vergelijken van NTI