Financieel-administratieve cursussen

Ten eerste, momenteel zijn financiële administratie opleidingen erg populair. Zulke banen zijn er dan ook in alle soorten en maten en voor bijna elk denkbaar onderwerp, situatie of probleem te vinden. Daarom kun je hier financiële administratie opleidingen vergelijken.

Ten tweede, op deze pagina hebben we de verschillende financiële administratie opleidingen verzameld die door de thuisstudie aanbieders Laudius, LOI, NHA en NTI worden aangeboden. Zodoende vind je hier een mooi overzicht.

financieel administratieve cursussen laudius nha nti

Financieel-administratieve opleidingen vergelijken

Ten derde, klik op een specifieke opleiding om deze uitgebreid en overzichtelijk te vergelijken op de belangrijkste punten: prijs, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, cursusduur, lesdag, examen, examenkosten, certificaat en certificaatkosten.

Overzicht financiële administratie opleidingen

Op allethuisstudies.nl is het mogelijk om de volgende financiële administratie opleidingen te bekijken en het aanbod van de grote thuisstudie aanbieders te vergelijken:

Administratief medewerker
Assistent controller
Basiskennis boekhouden (BKB)
Basiskennis calculatie (BKC)
Basiskennis loonadministratie
Bestuurlijke informatievoorziening (BIV)
Excel
Financieel assistent
Moderne bedrijfsadministratie (MBA)
Praktijkdiploma boekhouden (PDB)
Praktijkdiploma debiteurenbeheer (DBH)
Praktijkdiploma financieel ondernemer
Praktijkdiploma loonadministratie (PDL)
Bedrijfsadministratie (MBA-module)
Belastingwetgeving (MBA-module)
Financiering (MBA-module)
Kostencalculatie (MBA-module)

financiële administratie opleidingen vergelijken van Laudius    financiële administratie opleidingen vergelijken van LOI     financiële administratie opleidingen vergelijken van NHA     financiële administratie opleidingen vergelijken van NTI