Coaching

Coaching cursussen

Momenteel zijn coaching cursussen erg populair. Coaches zijn er dan ook in alle soorten en maten en voor bijna elk denkbaar onderwerp, situatie of probleem te vinden.

Op deze pagina hebben we de verschillende coaching cursussen verzameld die door de thuisstudie aanbieders Laudius, LOI, NHA en NTI worden aangeboden.

Coaching cursussen vergelijken

Klik op een specifieke coaching cursus om deze uitgebreid en overzichtelijk te vergelijken op de belangrijkste punten: prijs, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, cursusduur, lesdag, examen, examenkosten, certificaat en certificaatkosten.

Overzicht coaching cursussen

Op allethuisstudies.nl is het mogelijk om de volgende coaching cursussen te bekijken en het aanbod van de grote thuisstudie aanbieders te vergelijken:

Thuisstudie Allround coach

Thuisstudie Budgetcoach

Thuisstudie Dating coach

Thuisstudie Gezondheidscoach

Thuisstudie Kindercoach

Thuisstudie Life coach

Thuisstudien Loopbaancoach

Thuisstudie Management consultant

Thuisstudie Schuldhulpverlening

Wat leer je van coaching cursussen?

Op welk gebied je je ook wilt inzetten als coach, het gaat er altijd om dat je je klanten op een overtuigende manier weet te stimuleren en motiveren. Alle coaching cursussen bevatten dan ook vaak een of meerdere onderdelen die dieper ingaan op diverse coaching technieken.

Een coach begeleidt zijn klanten en helpt hen op een bepaald gebied, bijvoorbeeld financiƫn, kinderen of loopbaan. De cursusinhoud van een specifieke coaching cursus is echter ook handig en interessant voor je eigen ontwikkeling. Je leert daardoor ook veel over je eigen persoonlijkheid. Een leuke bijkomstigheid.

Een ander aspect dat in veel coaching cursussen aan bod komt, heeft betrekking op het opzetten van je eigen onderneming. Aan de ene kant leer je dus over een specifiek onderwerp coaching, aan de andere kant leer je hoe je daarmee klanten kunt werven en je eigen onderneming kunt starten.

Kortom, coaching cursussen zijn leuke, interessante cursussen, waarvan je zelf wijzer wordt, klanten mee kunt helpen en begeleiden en zelfs je eigen onderneming mee kunt starten.

Maak hier je keuze uit de volgende coaching cursussen:

Cursus Allround coach

Cursus Budgetcoach

Cursus Dating coach

Cursus Gezondheidscoach

Cursus Kindercoach

Cursus Life coach

Cursus Loopbaancoach

Cursus Management consultant

Cursus Schuldhulpverlening