Cursus Gezondheidscoach vergelijken

Hier kun je de cursus gezondheidscoach vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De cursus gezondheidscoach vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

In het geval van de thuisstudie gezondheidscoach is het zo dat Laudius op dit moment de enige thuisstudie aanbieder is waarbij je deze cursus kunt volgen. Zij zijn daarin uniek. Vergelijken met andere thuisstudie aanbieders hoeft dus niet.

Direct naar de Laudius website

Toch kunnen we begrijpen dat je meer informatie wilt ontvangen over deze cursus. Lees daarom snel verder.

1. Je kunt hier de cursus gezondheidscoach vergelijken:

Laudius
LESGELD € 719 – € 869*
INSCHRIJFGELD € 0
MATERIAAL download (PDF) of papier
PROEFPERIODE 14 dagen
DOCENT optioneel
CADEAU ja

1.1 Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:
Prijscheck Laudius cursus gezondheidscoach

Als we de cursus gezondheidscoach vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft is het bij Laudius mogelijk om je cursus gezondheidscoach samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de cursus gezondheidscoach bij Laudius in lesgeld van € 719 tot € 869.

Voor € 719 ontvang je de cursus als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 869 en dan ontvang je de cursus als papieren versie en bij deze variant heb je ook hulp van een docent.

Daarnaast zijn er dan nog verschillende andere mogelijkheden, waarbij je kunt afwisselen tussen het type materiaal en met of zonder hulp van een docent, het lesgeld ligt bij deze andere opties tussen de € 719 en € 869.

1.2 Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de cursus gezondheidscoach vergelijken.

1.3 Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de cursus bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de cursus vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

2. Wat leer je?

Als gezondheidscoach help je mensen om hun gezondheid weer onder controle te krijgen. Door het opnemen van de juiste voedingsstoffen in het voedingspatroon, voldoende beweging te krijgen, en ervoor te zorgen dat stress geen problemen meer oplevert. De cursus Gezondheidscoach geeft je de kennis die je nodig hebt om mensen met deze problemen te kunnen helpen, en tegelijkertijd een mooie carrière als gezondheidscoach te starten!

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de cursus is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder.

Laudius

  • Voedingsleer en gewichtsconsultancy
  • Wellness
  • Angst- en stressbeheersing

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de cursus gezondheidscoach bij Laudius?
Naar de Laudius cursuspagina gezondheidscoach

3. De cursus gezondheidscoach vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de cursus gezondheidscoach vergeleken.

Laudius
CURSUSDUUR 12 maanden
LESDAG nee
EXAMEN ja, schriftelijk en mondeling examen via TCI, daarnaast open-boek-examen via Laudius
EXAMENKOSTEN € 125
DIPLOMA Laudius-diploma Gezondheidscoach
CERTIFICAAT Laudius-getuigschrift Gezondheidscoach
CERTIFICAAT KOSTEN € 28,50

4. Gevonden! Jouw cursus gezondheidscoach

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus gezondheidscoach tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw cursus gezondheidscoach hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de cursus van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie gezondheidscoach!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius cursus gezondheidscoach

opleiding gezondheidscoach vergelijken van Laudius    opleiding gezondheidscoach vergelijken van LOI     opleiding gezondheidscoach vergelijken van NHA     opleiding gezondheidscoach vergelijken van NTI