Cursus hormooncoach vergelijken

Hier kun je de cursus hormooncoach vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De cursus hormooncoach vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

Je kunt hier de cursus hormooncoach vergelijken:

Laudius
LESGELD € 619 – € 749*
INSCHRIJFGELD € 0
MATERIAAL download (PDF) of papier
PROEFPERIODE 14 dagen proefperiode
DOCENT optioneel
CADEAU ja

Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:

Prijscheck Laudius thuisstudie hormooncoach

Als we de cursus hormooncoach vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft bieden alle thuisstudie aanbieders één optie, alleen bij Laudius is het mogelijk om je cursus hormooncoach samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de cursus hormooncoach bij Laudius in lesgeld van € 619 tot € 749.

Voor € 619 ontvang je de cursus als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 749 en dan ontvang je de cursus als papieren versie en in deze variant heb je ook hulp van een docent.

Daarnaast zijn er dan nog verschillende andere mogelijkheden, waarbij je kunt afwisselen tussen het type materiaal en met of zonder hulp van een docent, het lesgeld ligt bij deze andere opties tussen de € 619 en € 749.

Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de cursus hormooncoach vergelijken.

Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de cursus hormooncoach bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de cursus hormooncoach vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

Wat leer je?

Hormonen spelen een cruciale rol in het menselijk lichaam en zijn essentieel voor vitaliteit gedurende iedere levensfase. Het hormoonstelsel is een complex systeem dat ons in feite in staat stelt om te leven. Klachten ontstaan meestal doordat de balans in de hormoonhuishouding ergens verstoord is. Bekende voorbeelden bij vrouwen zijn menstruatiepijn en overgangsklachten. In de Hormooncoach opleiding leer je hoe je dat natuurlijk evenwicht kunt herstellen om zo de gezondheid en het welbevinden van je cliënten te bevorderen.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de cursus is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder. Dit geeft je ook inzicht in hoe compleet of uitgebreid de ene cursus is ten opzichte van de andere en welke onderwerpen juist wel of niet aan bod komen.

Laudius

  • Module 1 – Hormoonstelsel en verschillende hormonen
  • Module 2 – Voeding
  • Module 3 – Vrouwelijke hormonale klachten
  • Module 4 – Schildklier
  • Module 5 – Stress
  • Module 6 – Darmen en lever
  • Module 7 – Slaap
  • Module 8 – Beweging, ademhaling en zon
  • Module 9 – Anticonceptie, zwanger worden en zijn en bio-identieke hormonen
  • Module 10 – De overgang en in de praktijk

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de cursus hormooncoach bij Laudius?
Naar de Laudius cursuspagina hormooncoach

De cursus hormooncoach vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de cursus hormooncoach vergeleken.

Laudius
CURSUSDUUR 9 maanden
LESDAG nee
EXAMEN ja, u kunt thuis een open-boek-examen afleggen
EXAMENKOSTEN € 39,90
CERTIFICAAT Laudius-diploma hormooncoach
CERTIFICAATKOSTEN € 28,50

Gevonden! Jouw cursus hormooncoach

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus hormooncoach tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw cursus hormooncoach hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de cursus van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie hormooncoach!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius cursus hormooncoach

opleiding hormooncoach vergelijken van Laudius    opleiding hormooncoach vergelijken van LOI     opleiding hormooncoach vergelijken van NHA     opleiding hormooncoach vergelijken van NTI