Cursus Schuldhulpverlening vergelijken

Hier kun je de cursus schuldhulpverlening vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De schuldhulpverlening thuisstudie vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

1. Je kunt hier de cursus schuldhulpverlening vergelijken:

Laudius
LESGELD € 389 – € 499*
INSCHRIJFGELD € 0
MATERIAAL download (PDF), papier of combi
PROEFPERIODE 14 dagen
DOCENT optioneel
CADEAU ja

1.1 Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:

Laudius thuisstudie Schuldhulpverlening prijscheck

Als we de cursus schuldhulpverlening vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft bieden alle thuisstudie aanbieders één optie, alleen bij Laudius is het mogelijk om je cursus schuldhulpverlening samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de cursus schuldhulpverlening bij Laudius in lesgeld van € 389 tot € 499.

Voor € 389 ontvang je de cursus als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 499 en dan ontvang je de cursus als download (PDF) én als papieren versie. In deze variant heb je ook hulp van een docent.

Daarnaast zijn er dan nog verschillende andere mogelijkheden, waarbij je kunt afwisselen tussen het type materiaal en met of zonder hulp van een docent, het lesgeld ligt bij deze andere opties tussen de € 389 en € 499.

1.2 Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de cursus schuldhulpverlening vergelijken.

1.3 Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de cursus schuldhulpverlening bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de cursus schuldhulpverlening vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

2. Wat leer je?

De laatste jaren is de schuldenproblematiek in Nederland sterk toegenomen. Er zijn meer mensen met schulden en de schulden die ze hebben, zijn hoger. Helaas zijn veel mensen niet in staat om hun financiële problemen zelf op te lossen, vandaar dat er steeds meer vraag is naar goede, professionele schuldhulpverleners.

De cursus schulphulpverlening leert je hoe je mensen op een praktische manier kunt helpen van hun schulden af te komen. Met deze cursus kun je een waardevolle bijdrage aan de maatschappij leveren, en een goede start maken in je eigen carrière als schuldhulpverlener.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de cursus is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder.

Laudius cursus schuldhulpverlening vergelijken

  • Inleiding schuldhulpverlening
  • Het hulpverleningstraject
  • Financiële regelingen
  • Budgetbeheer
  • Communicatie
  • Coaching
  • Timemanagement

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de cursus schuldhulpverlening bij Laudius?
Naar de Laudius cursuspagina schuldhulpverlening

3. De cursus schuldhulpverlening vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de cursus schuldhulpverlening vergeleken.

Laudius
CURSUSDUUR 10 maanden
LESDAG nee
EXAMEN ja, je kunt thuis een open-boek-examen afleggen
EXAMENKOSTEN € 125
CERTIFICAAT Laudius-diploma schuldhulpverlening
CERTIFICAATKOSTEN € 28,50

4. Gevonden! Jouw cursus schuldhulpverlening

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus schuldhulpverlening tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw cursus schuldhulpverlening hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de cursus van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie schuldhulpverlening!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius cursus schuldhulpverlening

opleiding schuldhulpverlening vergelijken van Laudius    opleiding schuldhulpverlening vergelijken van LOI     opleiding schuldhulpverlening vergelijken van NHA     opleiding schuldhulpverlening vergelijken van NTI