Thuisstudie Allround coach vergelijken

Hier kun je de cursus allround coach vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De thuisstudie allround coach vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

In het geval van de thuisstudie allround coach is het zo dat Laudius op dit moment de enige thuisstudie aanbieder is waarbij je deze cursus kunt volgen. Zij zijn daarin uniek. Vergelijken met andere thuisstudie aanbieders hoeft dus niet.

Direct naar de Laudius website.

Toch kunnen we begrijpen dat je meer informatie wilt ontvangen over deze cursus. Lees daarom snel verder.

1. Je kunt hier de thuisstudie allround coach vergelijken:

Laudius
LESGELD € 719 – € 869*
INSCHRIJFGELD € 0
MATERIAAL download (PDF) of papier
PROEFPERIODE 14 dagen
DOCENT optioneel
CADEAU ja

1.1 Lesgeld

*Tip: Doe hier snel een prijscheck voor de meest actuele lesgelden. Prijscheck.

Als we de thuisstudie allround coach vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft is het bij Laudius mogelijk om je thuisstudie allround coach samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de cursus allround coach bij Laudius in lesgeld.

Voor € 719 ontvang je de cursus als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 869 en dan ontvang je de cursus als papieren versie en heb je ook hulp van een docent.

Daarnaast zijn er dan nog verschillende andere mogelijkheden, waarbij je kunt afwisselen tussen het type materiaal en met of zonder hulp van een docent.

1.2 Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de thuisstudie allround coach vergelijken.

1.3 Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de thuisstudie bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de thuisstudie vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

2. Wat leer je?

Veel coaches streven ernaar mensen op zo veel mogelijk gebieden te kunnen adviseren en begeleiden. Zo groeien ze uit tot een goede allround coach en kunnen ze een steeds grotere doelgroep bedienen. Als allround coach kun je mensen coachen op verschillende aspecten van het leven: bij problemen, maar ook bij de persoonlijke ontwikkeling, de carrière of zelfs de financiële situatie.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de thuisstudie is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder.

Cursus allround coach vergelijken: Laudius

  • Life coach
  • Stress- en burn-out coach
  • Budgetcoach
  • Je eigen praktijk

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de thuisstudie allround coach bij Laudius?
Naar de Laudius cursuspagina allround coach

3. De thuisstudie allround coach vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de thuisstudie allround coach vergeleken.

Laudius
CURSUSDUUR 12 maanden
LESDAG nee
EXAMEN ja, u kunt thuis een open-boek-examen afleggen
EXAMENKOSTEN € 125
DIPLOMA Laudius-diploma Allround coach
CERTIFICAAT Laudius-getuigschrift Allround coach
CERTIFICAATKOSTEN € 28,50

4. Gevonden! Jouw thuisstudie allround coach

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de thuisstudie allround coach tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw thuisstudie allround coach hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de cursus van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie allround coach!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius thuisstudie allround coach

opleiding allround coach vergelijken van Laudius    opleiding allround coach vergelijken van LOI     opleiding allround coach vergelijken van NHA     opleiding allround coach vergelijken van NTI