Duurzaamheidsadviseur opleiding vergelijken

Hier kun je de opleiding duurzaamheidsadviseur vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De duurzaamheidsadviseur opleiding vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

In het geval van de thuisstudie duurzaamheidsadviseur is het zo dat Laudius op dit moment de enige thuisstudie aanbieder is waarbij je deze cursus kunt volgen. Zij zijn daarin uniek. Vergelijken met andere thuisstudie aanbieders hoeft dus niet.

Direct naar de Laudius website.

Toch kunnen we begrijpen dat je meer informatie wilt ontvangen over deze cursus. Lees daarom snel verder.

1. Je kunt hier de thuisstudie duurzaamheidsadviseur vergelijken:

Laudius
LESGELD € 599 – € 749*
INSCHRIJFGELD € 0
MATERIAAL download (PDF) of papier
PROEFPERIODE 14 dagen
DOCENT optioneel
CADEAU ja

1.1 Lesgeld

*Tip: Doe hier snel een prijscheck voor de meest actuele lesgelden. Prijscheck.

Als we de thuisstudie duurzaamheidsadviseur vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft is het bij Laudius mogelijk om je thuisstudie duurzaamheidsadviseur samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de cursus duurzaamheidsadviseur bij Laudius in lesgeld.

Voor € 599 ontvang je de cursus als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 749 en dan ontvang je de cursus als papieren versie en heb je ook hulp van een docent.

Daarnaast zijn er dan nog verschillende andere mogelijkheden, waarbij je kunt afwisselen tussen het type materiaal en met of zonder hulp van een docent.

1.2 Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de thuisstudie duurzaamheidsadviseur vergelijken.

1.3 Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de thuisstudie bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de thuisstudie vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

2. Wat leer je?

Duurzame energie – zoals wind- en zonne-energie – en energiebesparing zijn een hot item. Hoe gaat Nederland van het aardgas af, hoe kun je thuis op je energiekosten besparen en hoe zorg je dat je bedrijf energiezuiniger wordt? Voor het antwoord op deze en andere prangende vragen heb je veel kennis over duurzaamheid nodig. In de opleiding Duurzaamheidsadviseur vergaar je niet alleen deze basiskennis, maar leer je ook hoe je op een overtuigende manier een professioneel advies uitbrengt over duurzame energievoorziening.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de thuisstudie is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder.

Duurzaamheidsadviseur opleiding vergelijken: Laudius

  • Module 1: duurzaamheid
  • Module 2: Energie
  • Module 3: Duurzame energie
  • Module 4: Energiebalansen en het energiebesparingsrapport
  • Module 5: Het Nederlandse energiebestel en zijn uitdagingen
  • Module 6: Energiebesparingsmaatregelen in gebouw en bedrijf

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de thuisstudie duurzaamheidsadviseur bij Laudius?
Naar de Laudius cursuspagina duurzaamheidsadviseur

3. De thuisstudie duurzaamheidsadviseur vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de thuisstudie duurzaamheidsadviseur vergeleken.

Laudius
CURSUSDUUR 6 maanden
LESDAG nee
EXAMEN ja, u kunt thuis een open-boek-examen afleggen
EXAMENKOSTEN € 125
DIPLOMA Laudius-diploma duurzaamheidsadviseur
CERTIFICAAT Laudius-getuigschrift duurzaamheidsadviseur
CERTIFICAATKOSTEN € 28,50

4. Gevonden! Jouw thuisstudie duurzaamheidsadviseur

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de thuisstudie duurzaamheidsadviseur tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw thuisstudie duurzaamheidsadviseur hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de cursus van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie duurzaamheidsadviseur!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius thuisstudie duurzaamheidsadviseur

opleiding duurzaamheidsadviseur vergelijken van Laudius    opleiding duurzaamheidsadviseur vergelijken van LOI     opleiding duurzaamheidsadviseur vergelijken van NHA     opleiding duurzaamheidsadviseur vergelijken van NTI