Laudius Slim-subsidie

Laudius Slim-subsidie is in 2024 de opvolger van het STAP-budget. Aangezien de overheid in 2024 voor een nieuwe subsidieregeling kiest, doe je er verstandig aan om Laudius Slim-subsidie in te zetten. Zo start je heel voordelig met een thuisstudie van Laudius.Hoe werkt de Laudius Slim-subsidie?

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft gelden die tot op heden voor het STAP-budget bedoeld waren, nu overgezet naar de Slim-subsidieregeling. Zoals ze zelf zeggen, is die Slim-Subsidieregeling bedoeld voor het stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Op dit moment is er nog niet heel veel informatie beschikbaar voor consumenten, particulieren, die gebruik willen maken van deze opvolger van het STAP-budget. Zodra er meer informatie bekend wordt gemaakt, zal deze pagina ook worden bijgewerkt.

Is elke cursus of opleiding geschikt voor Slim-subsidie?

Zoals gezegd is er nog niet veel bekend over de precieze invulling van de Laudius slim-subsidieregeling. Het is dan ook nog even afwachten hoe je deze regeling in jouw voordeel gaat gebruiken. Neem alvast een kijkje op de website van Laudius. Daar vind je sowieso al hun cursussen en opleidingen. Op elke cursuspagina vind je alle informatie en voordelen van een Laudius thuisstudie.

Naar de Laudius website.