Cursus Bretons voor beginners vergelijken

Hier kun je de cursus Bretons voor beginners vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De cursus Bretons voor beginners vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

Je kunt hier de cursus Bretons voor beginners vergelijken:

Laudius NHA
LESGELD € 119 – € 149* € 189
INSCHRIJFGELD € 0 € 29,95
MATERIAAL download en/of papier digitaal en/of papier
PROEFPERIODE 14 dagen 15 dagen
DOCENT nee nee
CADEAU ja ja

Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:

Laudius Bretons voor beginners prijscheck
NHA Bretons voor beginners prijscheck

Als we de cursus Bretons voor beginners vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft bieden alle thuisstudie aanbieders één optie, alleen bij Laudius is het mogelijk om je cursus Bretons voor beginners samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de opleiding Bretons voor beginners bij Laudius in lesgeld van € 119 tot € 149.

Voor € 119 ontvang je de opleiding als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 149 en dan ontvang je de opleiding ook als papieren versie.

Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de cursus Bretons voor beginners vergelijken.

Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de cursus Bretons voor beginners bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de cursus Bretons voor beginners vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

Wat leer je?

De veelzijdige cursus Bretons voor beginners is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wil gebruiken. Het duidelijke cursusmateriaal met veel sprekende afbeeldingen en de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen zorgen voor een optimaal studieplezier.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de cursus is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder. Dit geeft je ook inzicht in hoe compleet of uitgebreid de ene cursus is ten opzichte van de andere en welke onderwerpen juist wel of niet aan bod komen.

Bretons voor beginners Laudius

In deze taalcursus Bretons komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Begroeting en kennismaking
 • Wonen
 • Familieleven
 • School en universiteit
 • Beroep en werkomgeving
 • Vrije tijd
 • Vrienden en bekenden
 • Ziekte
 • Inkopen
 • Eten en drinken
 • Sport en cultuur
 • Feestdagen en festiviteiten
 • Reizen en verkeer:
  – Vakantie en (hotel)overnachtingen
  – Restaurant- en café-bezoek
  – Reizen met het openbaar vervoer en per vliegtuig
  – Regionale verschillen
 • Geografische en klimatologische basisfeiten

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de opleiding Bretons voor beginners bij Laudius?
Naar de Laudius cursuspagina Bretons voor beginners

Bretons voor beginners NHA

Met de cursus Bretons leer je de beginselen van deze bijzondere taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten.
Ook leuk: Je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je het land bezoekt.

Woordenschat

In de taalcursus Bretons leer je onder meer uitdrukkingen voor:

 • basisconversatie, zoals begroetingen;
 • cijfers en tijd;
 • de weg vragen;
 • noodgevallen en medische vragen;
 • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je snel en eenvoudig je spreek- en luistervaardigheid en bouw je in hoog tempo een goede woordenschat op. Ook jij kunt binnen enkele maanden Bretons leren spreken met de cursus van NHA.

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de cursus Bretons voor beginners bij NHA?
Naar de NHA cursuspagina Bretons voor beginners

De cursus Bretons voor beginners vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de cursus Bretons voor beginners vergeleken.

Laudius NHA
CURSUSDUUR 3 maanden 6 maanden
LESDAG nee nee
EXAMEN nee nee
EXAMENKOSTEN n.v.t. n.v.t.
CERTIFICAAT Laudius-certifcaat van deelname NHA-certificaat van deelname
CERTIFICAAT KOSTEN € 0 € 0

Gevonden! Jouw cursus Bretons voor beginners

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus Bretons voor beginners tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw cursus Bretons voor beginners hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de opleiding van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie Bretons voor beginners!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius cursus Bretons voor beginners
NHA cursus Bretons voor beginners

opleiding Bretons voor beginners vergelijken van Laudius    opleiding Bretons voor beginners vergelijken van LOI     opleiding Bretons voor beginners vergelijken van NHA     opleiding Bretons voor beginners vergelijken van NTI