Cursus Deens voor gevorderden vergelijken

Hier kun je de opleiding Deens voor gevorderden vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De Deens voor gevorderden opleiding vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

In het geval van de thuisstudie Deens voor gevorderden is het zo dat Laudius op dit moment de enige thuisstudie aanbieder is waarbij je deze cursus kunt volgen. Zij zijn daarin uniek. Vergelijken met andere thuisstudie aanbieders hoeft dus niet.

Direct naar de Laudius website.

Toch kunnen we begrijpen dat je meer informatie wilt ontvangen over deze cursus. Lees daarom snel verder.

1. Je kunt hier de thuisstudie Deens voor gevorderden vergelijken:

Laudius
LESGELD € 99 – € 199*
INSCHRIJFGELD € 0
MATERIAAL download (PDF) of papier
PROEFPERIODE 14 dagen
DOCENT optioneel
CADEAU ja

1.1 Lesgeld

*Tip: Doe hier snel een prijscheck voor de meest actuele lesgelden. Prijscheck.

Als we de thuisstudie Deens voor gevorderden vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft is het bij Laudius mogelijk om je thuisstudie Deens voor gevorderden samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de cursus Deens voor gevorderden bij Laudius in lesgeld.

Voor € 99 ontvang je de cursus als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 199 en dan ontvang je de cursus als papieren versie en heb je ook hulp van een docent.

Daarnaast zijn er dan nog verschillende andere mogelijkheden, waarbij je kunt afwisselen tussen het type materiaal en met of zonder hulp van een docent.

1.2 Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de thuisstudie Deens voor gevorderden vergelijken.

1.3 Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de thuisstudie bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de thuisstudie vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

2. Wat leer je?

Heb je al enige kennis van de Deense taal en wil je deze uitbreiden? De erkende cursus Deens voor gevorderden van Laudius is een prima keuze voor iedereen die naar Denemarken op vakantie gaat of de taal voor zijn of haar werk nodig heeft. Met deze thuisstudie leer je stap voor stap de Deense taal beter spreken, verstaan, lezen en schrijven.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de thuisstudie is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder.

Cursus Deens voor gevorderden vergelijken: Laudius

De cursus Deens voor Gevorderden A2 leidt op voor een veelzijdig diploma en biedt een extra verdieping van de Deense taal voor diegenen die de basiskennis al eerder hebben opgedaan. Maar in combinatie met de cursus Deens voor Beginners is deze thuisstudie ook zeer geschikt voor wie nog geen ervaring heeft en graag wil beginnen met het leren van deze taal.

 • Leer de Deense taal nog beter begrijpen, spreken en schrijven
  Heb je al enige kennis van het Deens, dan is deze veelzijdige cursus een uitstekende verdieping van je talenkennis. Met de cursus Deens voor gevorderden kun je straks uitgebreide gesprekken voeren over een breed aantal onderwerpen.
 • Geschikt voor vakantie of zakenreis
  De cursus Deens voor Gevorderden A2 is niet alleen geschikt voor vakantiegangers. Ook zakelijke gebruikers kunnen hun voordeel doen met de lesstof die in deze cursus wordt behandeld. Zo kun je je straks ook op zakelijk gebied uitstekend redden in het Deens.
 • Volledige cursus inclusief digitale geluidsbestanden
  Je kunt direct aan de slag met de audiobestanden in MP3-formaat. Deze vind je in je digitale leeromgeving. Toch liever op CD? Ook dat is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij je inschrijving.
 • Gemakkelijk te combineren met de cursus Deens voor Beginners
  Heb je nog geen kennis van de Deense taal, maar wil die je graag grondig leren? Dan heb je zeker voordeel bij de combinatiecursus voor beginners en gevorderden. Je krijgt de Deense taal niet alleen grondig onder de knie, de duur van de cursus wordt ook korter. En dat zie je uiteraard terug in het lesgeld!

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de thuisstudie Deens voor gevorderden bij Laudius?
Naar de Laudius cursuspagina Deens voor gevorderden

3. De thuisstudie Deens voor gevorderden vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de thuisstudie Deens voor gevorderden vergeleken.

Laudius
CURSUSDUUR 12 maanden
LESDAG nee
EXAMEN ja, u kunt thuis een open-boek-examen afleggen
EXAMENKOSTEN € 125
DIPLOMA Laudius-diploma Deens voor gevorderden
CERTIFICAAT Laudius-getuigschrift Deens voor gevorderden
CERTIFICAATKOSTEN € 28,50

4. Gevonden! Jouw thuisstudie Deens voor gevorderden

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de thuisstudie Deens voor gevorderden tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw thuisstudie Deens voor gevorderden hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de cursus van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie Deens voor gevorderden!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius thuisstudie Deens voor gevorderden

opleiding Deens voor gevorderden vergelijken van Laudius    opleiding Deens voor gevorderden vergelijken van LOI     opleiding Deens voor gevorderden vergelijken van NHA     opleiding Deens voor gevorderden vergelijken van NTI