Cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken

Hier kun je de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

Je kunt hier de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken:

Laudius NHA
LESGELD € 119 – € 149* € 189
INSCHRIJFGELD € 0 € 29,95
MATERIAAL download en/of papier digitaal en/of papier
PROEFPERIODE 14 dagen 15 dagen
DOCENT nee nee
CADEAU ja ja

Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:

Laudius Latijns-Amerikaans voor beginners prijscheck
NHA Latijns-Amerikaans voor beginners prijscheck

Als we de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft bieden alle thuisstudie aanbieders één optie, alleen bij Laudius is het mogelijk om je cursus Latijns-Amerikaans voor beginners samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de opleiding Latijns-Amerikaans voor beginners bij Laudius in lesgeld van € 119 tot € 149.

Voor € 119 ontvang je de opleiding als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 149 en dan ontvang je de opleiding ook als papieren versie.

Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken.

Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

Wat leer je?

In Midden en Zuid Amerika wonen honderden miljoenen mensen met het Spaans als moedertaal. De variant die in Latijns Amerika gesproken wordt, verschilt op een aantal vlakken van het Castilliaans, het Spaans zoals dit in Spanje wordt gesproken. Het gaat met name om specifieke woorden en uitdrukkingen.

Het Spaans is de nationale taal van de volgende Latijns Amerikaanse landen: Mexico, Guatemala, Nicaragua, Honduras, El Salvador, Costa Rica, Panama, Cuba, de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, Colombia, Venezuela, Ecuador, Peru, Bolivia, Chili, Paraguay, Uruguay en Argentinië. Ook tientallen miljoenen inwoners van de Verenigde Staten en Canada hebben Spaans als moedertaal.

Wil je de perfecte gesprekspartner worden voor jouw Latijns Amerikaanse vakantievrienden of zakenpartner? Kies dan voor deze veelzijdige thuisstudie.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de cursus is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder. Dit geeft je ook inzicht in hoe compleet of uitgebreid de ene cursus is ten opzichte van de andere en welke onderwerpen juist wel of niet aan bod komen.

Latijns-Amerikaans voor beginners Laudius

In deze taalcursus Latijns-Amerikaans komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Begroeting en kennismaking
 • Wonen
 • Familieleven
 • School en universiteit
 • Beroep en werkomgeving
 • Vrije tijd
 • Vrienden en bekenden
 • Ziekte
 • Inkopen
 • Eten en drinken
 • Sport en cultuur
 • Feestdagen en festiviteiten
 • Reizen en verkeer:
  – Vakantie en (hotel)overnachtingen
  – Restaurant- en café-bezoek
  – Reizen met het openbaar vervoer en per vliegtuig
  – Regionale verschillen
 • Geografische en klimatologische basisfeiten

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de opleiding Latijns-Amerikaans voor beginners bij Laudius?

Naar de Laudius cursuspagina Latijns-Amerikaans voor beginners

Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken NHA

De taalcursus leidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten.

Woordenschat

Enig idee wat een deurknop is in Latijns-Amerikaans Spaans? Dankzij de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat.

In de taalcursus Latijns-Amerikaans leer je onder meer uitdrukkingen voor:

 • basisconversatie, zoals begroetingen;
 • cijfers en tijd;
 • de weg vragen;
 • noodgevallen en medische vragen;
 • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners bij NHA?
Naar de NHA cursuspagina Latijns-Amerikaans voor beginners

De cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners vergeleken.

Laudius NHA
CURSUSDUUR 3 maanden 6 maanden
LESDAG nee nee
EXAMEN nee nee
EXAMENKOSTEN n.v.t. n.v.t.
DIPLOMA n.v.t. n.v.t.
CERTIFICAAT Laudius-certifcaat van deelname NHA-certificaat van deelname
CERTIFICAAT KOSTEN € 0 € 0

Gevonden! Jouw cursus Latijns-Amerikaans voor beginners

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus Latijns-Amerikaans voor beginners tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw cursus Latijns-Amerikaans voor beginners hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de opleiding van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie Latijns-Amerikaans voor beginners!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius cursus Latijns-Amerikaans voor beginners
NHA cursus Latijns-Amerikaans voor beginners

opleiding Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken van Laudius    opleiding Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken van LOI     opleiding Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken van NHA     opleiding Latijns-Amerikaans voor beginners vergelijken van NTI