Cursus Roemeens voor beginners vergelijken

Hier kun je de cursus Roemeens voor beginners vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De cursus Roemeens voor beginners thuisstudie vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

1. Je kunt hier de cursus Roemeens voor beginners vergelijken:

NHA
LESGELD € 199 – 259
INSCHRIJFGELD € 30
MATERIAAL papier
PROEFPERIODE 15 dagen
DOCENT optioneel
CADEAU ja

1.1 Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:

NHA cursus Roemeens voor beginners prijscheck

Als we de cursus Roemeens voor beginners vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft bieden alle thuisstudie aanbieders één optie, alleen bij Laudius is het mogelijk om je cursus Roemeens voor beginners samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de cursus Roemeens voor beginners bij Laudius in lesgeld van € 99 tot € 199.

Voor € 99 ontvang je de cursus als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 199 en dan ontvang je de cursus als download (PDF) én als papieren versie.

1.2 Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de cursus Roemeens voor beginners vergelijken.

1.3 Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de cursus Roemeens voor beginners bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de cursus Roemeens voor beginners vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

2. Wat leer je?

De Roemeense taal is niet alleen mooi om te horen, maar ook zeer bruikbaar tijdens je volgende reis naar dit land. Met deze cursus leer je de basis van de Roemeense taal, en haal je nog meer uit je volgende vakantie of zakenreis!

De cursus Roemeens voor beginners leidt op voor een veelgevraagd diploma en is speciaal afgestemd op mensen die geen enkele kennis van de Roemeense taal hebben.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de cursus is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder.

NHA Roemeens voor beginners vergelijken

Tijdens de cursus Roemeens voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van gesprekken:
  – begroeten;
  – afscheid nemen;
 • schrijven (van brieven/ansichtkaarten);
 • in de winkel;
 • grammatica;
 • het openbaar vervoer;
 • het weer;
 • het vliegveld;
 • de auto;
 • de familie.

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de cursus Roemeens voor beginners bij NHA?

Naar de NHA cursuspagina Roemeens voor beginners

3. De cursus Roemeens voor beginners A1 vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de thuisstudie cursus Roemeens voor beginners vergeleken.

NHA
CURSUSDUUR 12 maanden
LESDAG nee
EXAMEN ja, online digitaal examen vanaf een van 19 locaties in het land.
EXAMENKOSTEN € 132,50
DIPLOMA NHA-diploma Roemeens voor beginners
CERTIFICAAT NHA-getuigschrift Roemeens voor beginners
CERTIFICAATKOSTEN € 29

4. Gevonden! Jouw cursus Roemeens voor beginners

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus Roemeens voor beginners tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw cursus Roemeens voor beginners hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de cursus van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie cursus Roemeens voor beginners!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

NHA cursus Roemeens voor beginners

cursus Roemeens voor beginners vergelijken van Laudius    cursus Roemeens voor beginners vergelijken van LOI     cursus Roemeens voor beginners vergelijken van NHA     cursus Roemeens voor beginners vergelijken van NTI