Thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken

Hier kun je de thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

Je kunt hier de thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken:

Laudius NHA NTI
LESGELD € 99 – € 179* € 179 – 229* € 247,95*
INSCHRIJFGELD € 0 € 25 € 35
MATERIAAL download (PDF) of papier papier papier
PROEFPERIODE 14 dagen proefperiode
3 maanden omruilperiode
15 dagen 14 dagen
DOCENT optioneel optioneel ja
CADEAU ja ja ja

Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:
Prijscheck Laudius thuisstudie Spaans voor beginners
Prijscheck NHA thuisstudie Spaans voor beginners
Prijscheck NTI thuisstudie Spaans voor beginners

Als we de thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft bieden enkele thuisstudie aanbieders één optie, alleen bij Laudius is het mogelijk om je thuisstudie Spaans voor beginners samen te stellen qua materiaal en of je gebruik wilt maken van de hulp van een docent of niet. Daardoor varieert de thuisstudie Spaans voor beginners bij Laudius in lesgeld.

Voor het laagste bedrag ontvang je de thuisstudie als download (PDF) en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant ontvang je de thuisstudie als papieren versie en in deze variant heb je ook hulp van een docent.

Daarnaast zijn er dan nog verschillende andere mogelijkheden, waarbij je kunt afwisselen tussen het type materiaal en met of zonder hulp van een docent.

Bij NHA kun je kiezen uit de thuisstudie Spaans voor beginners als zelfstudie of met de hulp van een docent.

Inschrijfgeld

Bij alle thuisstudie aanbieders betaal je inschrijfgeld of extra administratieve kosten, behalve bij Laudius. Zij rekenen geen inschrijfgeld en zijn daarin uniek als we op dit punt de thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken.

Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de thuisstudie Spaans voor beginners bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een cursusinschrijving. Een korte toelichting, want als we de thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

Wat leer je?

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Je kunt er niet alleen in Spaanstalige landen mee terecht, maar vrijwel overal!

Wil je Spaans leren of je kennis van het Spaans weer opfrissen? Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat naar Spanje of omdat je de taal voor je werk nodig hebt? Dan is deze cursus ideaal voor jou. Op een leuke en slimme manier leer je de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Je leert de perfecte uitspraak, met behulp van teksten ingesproken door ‘native speakers’. Je ontvangt ze naar keuze op cd of als MP3-bestand.

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de thuisstudie is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder. Dit geeft je ook inzicht in hoe compleet of uitgebreid de ene thuisstudie is ten opzichte van de andere en welke onderwerpen juist wel of niet aan bod komen.

Laudius

  • Kennismaking
  • Wonen, werken en familie
  • Feest en vrije tijd
  • Boodschappen doen
  • Reizen
  • Vakantie

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de thuisstudie Spaans voor beginners bij Laudius?
Direct naar de Laudius cursuspagina Spaans voor beginners

NHA

  • In deze levendige cursus Spaans worden op een moderne wijze alleen onderwerpen behandeld die u aanspreken. Alledaagse onderwerpen, maar ook herkenbare situaties die u in Spanje tegenkomt, komen aan bod.

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de thuisstudie Spaans voor beginners bij NHA?
Direct naar de NHA cursuspagina Spaans voor beginners

NTI

  • Je leert nieuwe woorden, het vormen van zinnen en de grammatica. Bovendien leer je in de lessen steeds iets over het land en de bewoners, de gebruiken, de gewoonten en andere bijzonderheden.

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de thuisstudie basisopleiding Spaans voor beginners bij NTI?
Direct naar de NTI cursuspagina basisopleiding Spaans voor beginners

De thuisstudie Spaans voor beginners vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de thuisstudie Spaans voor beginners vergeleken.

Laudius NHA NTI
CURSUSDUUR 5 maanden 12 maanden 15 maanden
LESDAG nee nee nee
EXAMEN ja, u kunt thuis een open-boek-examen afleggen ja ja
EXAMENKOSTEN € 39,90 € 125 € 99
DIPLOMA /
CERTIFICAAT
Laudius-diploma of getuigschrift Spaans voor beginners NHA-diploma of getuigschrift Spaans voor beginners NTI-diploma of certificaat Spaans voor beginners
CERTIFICAATKOSTEN € 0 € 19 € 35

Gevonden! Jouw thuisstudie Spaans voor beginners

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de thuisstudie Spaans voor beginners tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw thuisstudie Spaans voor beginners hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de thuisstudie van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de thuisstudie Spaans voor beginners!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

Laudius thuisstudie Spaans voor beginners
NHA thuisstudie Spaans voor beginners
NTI thuisstudie Spaans voor beginners

opleiding Spaans voor beginners vergelijken van Laudius    opleiding Spaans voor beginners vergelijken van LOI     opleiding Spaans voor beginners vergelijken van NHA     opleiding Spaans voor beginners vergelijken van NTI