Thuisstudie WordPress vergelijken

Hier kun je de thuisstudie WordPress vergelijken zoals deze wordt aangeboden door de grote thuisstudie aanbieders. De cursus WordPress vergelijken we aan de hand van de belangrijkste criteria: aanbieder, lesgeld, inschrijfgeld, materiaal, proefperiode, docent, cadeau, inhoud.

In het geval van de thuisstudie WordPress is het zo dat NHA op dit moment de enige thuisstudie aanbieder is waarbij je deze thuisstudie kunt volgen. Zij zijn daarin uniek. Vergelijken met andere thuisstudie aanbieders hoeft dus niet. Toch kunnen we begrijpen dat je meer informatie wilt ontvangen over deze thuisstudie. Lees daarom snel verder of vraag hier meer cursusinformatie aan.

1. Je kunt hier de thuisstudie WordPress vergelijken:

NHA
LESGELD € 199 – € 249*
INSCHRIJFGELD € 25
MATERIAAL papier
PROEFPERIODE 14 dagen proefperiode
DOCENT optioneel
CADEAU ja

1.1 Lesgeld

*Tip!
Doe hier snel een prijscheck, zo weet je de altijd de actuele prijs van de cursus:
Prijscheck NHA thuisstudie WordPress

Als we de thuisstudie WordPress vergelijken op het gebied van lesgeld dan zien we het volgende:

Wat het lesgeld betreft is het bij NHA mogelijk om je thuisstudie WordPress te volgen als zelfstudie of gebruik te maken van de hulp van een docent. Daardoor varieert de cursus WordPress bij NHA in lesgeld van € 199 tot € 249.

Voor € 199 ontvang je de thuisstudie en je hebt dan geen hulp van een docent. In de meest complete variant betaal je € 249 en dan ontvang je de thuisstudie als papieren versie en heb je ook hulp van een docent.

1.2 Cadeau

Alle thuisstudie aanbieders willen heel graag dat je de thuisstudie bij hen bestelt. Daarom geven ze allemaal een mooi cadeau weg bij een thuisstudieinschrijving. Een korte toelichting, want als we de thuisstudie vergelijken aan de hand van de cadeaus dan zijn er behoorlijk wat verschillen.

Naar de vergelijking van de cadeaus

2. Wat leer je?

Met deze gebruiksvriendelijke cursus begin je al in les 1 met de voorbereidingen voor je eigen website. Je leert je website uit te breiden, aan te passen en waar je rekening mee moet houden om goed zichtbaar te zijn in zoekmachines en social media. Ook maak je kennis met verschillende aanvullende programma’s voor je WordPress site en hoe je deze kunt installeren.
Wil je ook aan de slag met het opzetten van je eigen website? Met de cursus WordPress zet je zonder parate programmeerkennis een dijk van een website, blog of webshop online die ook nog eens goed geïndexeerd wordt door zoekmachines als bijvoorbeeld Google en Bing!

We zullen nu laten zien in welke modules of onderwerpen de thuisstudie is onderverdeeld per thuisstudie aanbieder.

NHA

  • WordPress installeren en hosten
  • Uw WordPress website vormgeven
  • Widgets en plugins
  • Google houdt van WordPress

Wil je meer lezen over de specifieke cursusinhoud van de cursus WordPress bij NHA?
Naar de NHA cursuspagina WordPress

3. De thuisstudie WordPress vergelijken op inhoud

In de onderstaande tabel worden enkele inhoudelijke aspecten van de opleiding WordPress vergeleken.

NHA
CURSUSDUUR 5 maanden
LESDAG nee
EXAMEN nee
EXAMENKOSTEN n.v.t.
CERTIFICAAT NHA-getuigschrift WordPress
CERTIFICAATKOSTEN € 19

4. Gevonden! Jouw thuisstudie WordPress

Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus WordPress tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw thuisstudie WordPress hebt gevonden.

Via de volgende links kun je snel naar de thuisstudie van je keuze bij de specifieke thuisstudie aanbieder. Schrijf daar eenvoudig in en start snel met de deze cursus!

We wensen je veel succes en vooral ook veel plezier.

NHA thuisstudie WordPress

opleiding WordPress vergelijken van Laudius    opleiding WordPress vergelijken van LOI     opleiding WordPress vergelijken van NHA     opleiding WordPress vergelijken van NTI